onsdag 14 september 2011

Blivit med Nyhetsbrev

Svor inte, men var minst sagt irriterad när jag skulle försöka ringa in anmälan om parkeringen i Örebro igår. Varken EasyPark eller felanmälan gick att göra förrän jag var flera kvarter bort ifrån parkeringen och hade kommit till mindre stormiga ställen. Lite nöjd med att jag ändå insåg att jag behövde "logga ut" från parkeringen lika långt ifrån bilen.

Arg över att jag inordnat tillvaron så att jag är beroende av teknik, men förnuftet inser att det spelar liksom ingen roll vilka val jag gör så är jag ändå beroende av modern teknik. Det hade likaväl kunnat vara bankomaten som inte fungerade, sånt har ju också hänt.

Det var inte bara modern teknik som strulade igår. När jag skulle tanka i Kumla fick jag inte upp det låsbara tanklocket. Svor inte, men var minst sagt lika irriterad över behovet att låsa om sig. Fick hjälp av en kille som inte heller klarade att få upp det, men med tom tank långt hemifrån var goda råd dyra kl 17.45! Som tur var fanns en bilfirma strax intill med en händig bilförsäljare som fick upp locket! Gissa att Bilhuset i Kumla är värd allt mitt tack!


Allt teknikstrul till trots har jag nu gått och "blivit med nyhetsbrev", som om inte twitter, facebook, bloggen och mail skulle räcka:-) Fick tipset av vännen Stefan Wikén för säkert 1,5 år sedan att GetaNewsletter erbjuder tjänsten gratis - med begränsningen 100 mailmottagare per månad. Började göra en mall att använda ganska omgående, men har inte kommit till skott förrän nu att börja skicka ut info till kyrkopolitiker i Bergslagens kontrakt om vad som tilldrar sig på stiftsnivå. Det är faktiskt riktigt roligt!


Just nu passade det bra att informera om Folkkyrkospelet och sen var jag ju till Borlänge när Västerås Stiftsgrupp av Kvinnor i Svenska kyrkan hade en träff... så det blev två nyhetsbrev som kom tätt inpå varandra.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar